De Paintball Boerderij in Ewijk Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Manege

 
menu
Teamuitje, bedrijfsuitjeof personeelsfeest met  actie bij de Paintball Loods

Xperience

Durf jij wat extra uitdaging aan? Nergens anders vind je zulke intense paintball xperiences.

Special Ops Night

Kruip in de huid van de Elite eenheden die overal ter wereld ingezet worden. Onder de zwaarste omstandigheden dient je team de doelen te behalen waarvan je dacht dat het onmogelijk was. Maar je zal wel moeten.

In 4 slopende uren speel je met je team verschillende strategische spellen. Elk team wordt uitgerust met een Sniper, een full-auto-wapen, een handwapen en 3 normale paintballwapens, waarbij er 1 persoon een wapenschild in handen krijgt.

Is jouw uitgeputte team de winnaar van de avond dan krijgen jullie een Winners Ticket en een volle meter bier om de dorst te lessen.

Ladies Night

Speciaal voor de dames die wel lekker willen schieten maar niet zo van de blauwe plekken en schrammen houden. We zorgen tijdens de Ladies Night voor extra bescherming en handschoenen, eventueel lichtere wapens en natuurlijk roze overalls!  En na alle actie staat er uiteraard een lekker glaasje bubbels voor jullie klaar!

Beat the SWAT

Dit zou weleens je enige kans kunnen zijn om te doen waar je altijd van gedroomd hebt. Bij Beat the SWAT speel je 10 minuten met 20 spelers tegen een SWAT-team van 6. De SWAT’s kunnen alleen uitgeschakeld worden met een headshot en hebben een afwijkende kleur paint. Ben je geraakt door een SWAT-member? Dan ben je de rest van het spel uitgeschakeld! Elke 10 minuten wisselt het SWAT-team dus ook jij krijgt de kans om even helemaal los te gaan!

Wie uit het team van 20 ‘the last man standing’ is na 10 minuten krijgt ook nog eens The Golden Ticket!

BunnyRun

Sta je graag in de belangstelling? Heb je uithoudingsvermogen? Heb je 'balls of steel'? Trek snel het roze konijnenpak aan! Met een full-auto wapen in je hand ren je zo hard als je kunt naar de andere kant van het veld, terwijl iedereen vanaf de kant van het veld zijn wapens op je leeg schiet. Run bunny, RUN!
Als beloning voor je opoffering krijg je de volgende ronde het machinegeweer voor een flinke revanche! En een ijskoude halve liter bier natuurlijk!

Je kunt natuurlijk ook de jarige of de vrijgezel het Bunnypak in hijsen… (Voor feesten, partijen en vrijgezellenfeesten hebben we ook speciale arrangementen.)

Daredevil Ticket

Wie ‘die-hard’ wil zijn moet pijn lijden is het motto bij het DareDevil Ticket. Ergens in de arena ligt of hangt het DareDevil Ticket. Je hoeft er niet lang naar te zoeken want hij hangt nogal in het zicht. Hem pakken is ook niet moeilijk. Het enige bezwaar zou kunnen zijn dat je tegenstander je vanuit alle hoeken van de arena kinderlijk eenvoudig kan raken…

Als je het DareDevil Ticket in handen hebt, heb je je misschien even een levende schietschijf gevoeld maar je wraak zal zoet zijn… De eerstvolgende ronde ontvang jij van onze marshall het volautomatische wapen. Payback Time!

The Golden Ticket

Het meest begeerde ticket van de Paintball Manege! Win je dit ticket, met de Facebook-actie of tijdens een van de spellen op de Paintball Manege, ontvang jezelf en 5 vrienden gratis entree en 1.000 (!) kogels bij je volgende bezoek! Je kan direct je volgende avond paintballen boeken.

Camper Ticket

Niet zo stoer om toe te geven, want als je hem vindt heb je ergens in een beschut hoekje zitten wachten op wat er komen gaat.
Maar het Camper Ticket geeft je wel recht op een gratis drankje aan de bar!