De Paintball Boerderij in Ewijk Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Manege

 
menu
Antwoorden op vragen over Paintball spelen en Paintball games in Rijkevorsel

Vragen?

Wat is de minimumleeftijd om op Paintball Strand/Boerderij/Loods/Manage te mogen spelen?

De minimumleeftijd is wettelijk vastgelegd op 18 jaar voor het volwassenpaintball in Nederland. Op locatie Paintball Loods in België is de minimumleeftijd 16 jaar en 14 jaar onder begeleiding


Met hoeveel personen moet ik minimaal zijn?

In tegenstelling tot andere paintball bedrijven geven wij u de mogelijkheid om al te komen met 1 persoon. Hierbij heb je altijd tegenstanders en dus een leuk dagje weg.


Hoe lang vooraf moet ik aanwezig zijn?

Uw evenement start op de gereserveerde tijd. Voorafgaande krijgt u een belangrijk algemene uitleg,eventueel drankje/maaltijd en tijd om om te kleden. Bij elkaar is dat minimaal 20-30 minuten. Wij raden u dan ook aan om 30-40 minuten van te voren aanwezig te zijn. Het zou zonde zijn om het eerste spelletje te missen.


Wat krijg ik precies als ik bij jullie kom paintballen?

Je krijgt van ons het volgende :

- 1 x Paintballgeweer
- 1 x Paintball Masker
- 1 x Overall
- 1 x 50 paintballs p.p.
- Instructies over het geweer en het spel
- Begeleiding tijdens het spel
- Digitale foto met winkans op de Golden Ticket (gratis entree en 1000 ballen)


Mag ik mijn eigen wapens en kogels meenemen?

Je mag op onze locaties in Nederland je eigen paintballwapen en masker meenemen. Op onze locatie in België is het niet toegestaan om je eigen materialen mee te nemen.

Op geen enkele locatie mogen eigen kogels meegenomen worden.


Hoe kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

In de bevestigingsmail van de reservering staat een link om zelf wijzigen door te voeren. Deze bevestigingsmail kunt u opnieuw opvragen door op de webpagina onder het kopje "hoeken" op"bevestigingsmail aanvragen". Mocht u er nog steeds niet uitkomen bel dan onze telefoniste op 0900-KNALLEN


Waar vind ik de akkoordverklaring die ingevuld mee moet worden genomen?

Mocht het niet lukken om ze zelf te printen dan kunt u ze op de locatie zelf verkrijgen. Let op! bij kinderen dienen de ouders van de kinderen de akkoordverklaringen in te vullen.

Hier kan je de akkoordverklaring downloaden:

Download akkoordverklaring (PDF)

 


Organiseren jullie ook kinderfeestjes of kinderpaintball ?

Dat doen wij zeker, we organiseren super leuk kinderpaintball! Je kunt de informatie vinden op kinderpaintball of www.heldenfeestje.nl .

Vooraf aangeschafte tickets en/of vouchers kunnen niet worden gebruikt voor het kinderpaintball.

Welke locaties zijn indoor/outdoor?

De locaties Paintball Strand, Paintball Boerderij en The Events Bakery zijn outdoor. De locaties Paintball Manage en Paintball Loods zijn indoor.

Op welke locaties kun je boogschieten?

Op de locaties Paintball Strand, Paintball Boerderij en Events Bakery is de mogelijkheid om te gaan boogschieten. Bevat uw waardebon de activiteit boogschieten dan kunt u dat enkel op deze locaties komen doen.

Is het mogelijk om meer (kinder-) paintballballetjes bij te halen tijdens het uitje?

Bij zowel kinder- als volwassen paintball kunt u gedurende uw gehele verblijf paintballs bij kopen.

Hoeveel paintballs schiet je er in een paintballevenement doorheen?

Iedereen heeft zijn eigen speelstijl en daarmee ook de hoeveelheid balletjes die er doorheen gaan. De mate waarin je tactisch samenwerkt met je teamgenoten en hoeveel tegenstanders je tegenkomt heeft ook invloed op hoeveel ballen je schiet. Gezien over wat meeste paintballers schieten gaan er per rondes van 10 minuten 50-100 ballen doorheen.

Online reserveren hoe werkt dat?

Druk op het kopje "boeken", vervolgens "boek direct" en vul je gegevens in. Vervolgens opent de agenda met tijden van evenementen. Hierin kunt u op basis van de grote van u groep een reservering maken in de groen weergeven evenementen. Dit zijn dus nog beschikbare evenementen. Let op! Bij een vol evenement op de door uw gekozen tijdstip kan nog bij een andere locatie nog open zijn om te boeken.

Hoe werkt de online agenda voor reserveren?

De weergeven evenementen in de online agenda zijn tijden waarin de door u geselecteerde locatie is geopend. Een rood weergeven evenement is een vol evenement waar u zich niet meer voor kunt boeken. Let op! Bij een vol evenement op de door uw gekozen tijdstip kan nog bij een andere locatie open zijn om te boeken.

Ik ben met een groep van 8 en in het evenement is er slechts ruimte voor 2 personen, kan ik hier nog voor reserveren?

Nee maar kijk naar de online agenda van de andere locaties om daar wellicht een reservering te kunnen maken.

Yes! ik heb een groep van meer dan 15 personen, wat nu?

U krijgt een eigen veld om samen op te spelen en u kunt een reservering maken buiten de evenementen van de online agenda. U kunt in samenspraak met onze telefoniste een afspraak maken. Bel naar 0900-KNALLEN voor meer informatie en een reserveren te maken.

Wist u dat u met uw airsoftwaardebon ook mag inruilen om te komen paintballen?

Maak een reservering voor een paintballevenement en neem uw geprinte waardebon mee naar locatie.

Hoe weet u zeker of uw telefonische afspraak/reservering is doorgevoerd?

Nadat u een telefonische afspraak/reservering heeft gemaakt hoort u een bevestigingsmail te krijgen. Indien u deze niet heeft ontvangen bel dan graag zo spoedig mogelijk terug naar 0900-KNALLEN

Ik ben mijn spullen verloren tijdens mijn uitje, liggen ze er nog?

Stuur een mail naar [email protected] met een duidelijke beschrijving en de locatie waarbij u uw spullen heeft verloren.

Ik heb 2 of meerdere waardebonnen, wat kan ik hiermee?

Als u met meer personen bent dan dat uw waardebon voor geldig is kunt u o.a. gebruik maken van meerdere waardebonnen. De aanwezige deelnemers van uw groep krijgen de actie van uw waardebon. Zo zal bijvoorbeeld een groep van 6 personen met een waardebon voor 8 personen enkel de actie van de waardebon krijgen voor 6 personen. 
U kunt als u wilt twee aansluitende evenementen boeken als uw in bezit bent van twee waardebonnen. Wij raden u dit af om te doen en op twee verschillende momenten te komen.

Waar kan ik de foto's vinden?

Kijk onder het kopje "foto's " op de website van de locatie waar jij bent geweest. Daar vind u de link naar onze facebook pagina

Kan ik mensen meenemen buiten mijn waardebon?

Jazeker, voor slechts €15,- p.p. kunt u mensen meenemen. Ze krijgen hiervoor de normale entree , bijbehorende materialen en 50 ballen p.p.

Wat is belangrijk om mee te nemen?

Neem je indien je die hebt je waardebon uitgeprint mee. Neem oude kleding en schoeisel mee. Neem indien u slechtziende bent een oude bril of het liefst lenzen mee.

Kan ik eerder stoppen?

U bent vrij om te stoppen wanneer u wilt. Houd er wel rekening mee dat het uitje in totaal zo'n 3 uur kan duren. U zult 2,5 uur paintballen en eventueel 30 minuten boogschieten. Er is ook een mooi terras om gezellig na te borrelen en/of eten.

Mijn waardebon is verlopen, wat nu?

Bij het reserveren in de online agenda kun je de checkbox "ik kan niet binnen de vastgestelde termijn een afspraak maken en wil graag uitstel " aanvinken. Hierdoor kunt alsnog gebruik maken van uw verlopen bon.

Waar kan ik mijn waardevolle spullen leggen?

U doet er zich verstandig geen waardevolle- of breekbare spullen mee te nemen. Op eigen risico kunt u gebruik maken van de kluisjes. Wij bewaren echter geen spullen van u achter de balie.

Ik weet niet waarvoor ik moet reserveren met mijn waardebon?

Bevat uw waardebon paintball inclusief boogschieten en burgers dan kunt u uzelf gewoon reserveren onder het normale paintballen.