De Paintball Boerderij in Ewijk Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Manege

 
menu
Speciale paintball events voor grote groepen; een personeelsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Paintballen is hét vrijgezellenfeestje als je met je vrienden lekker los wilt gaan. Bij deze locatie gelegen midden in Rotterdam kun jij met je maten de vrijgezel flink onder handen nemen. Bij de Paintball Manege heb je
gegarandeerd een goed
vrijgezellenfeest.

 

Vrijgezellenuitje

Op zoek naar een vrijgezellenfeest in Rotterdam met een hoop lol en adrenaline? Dan is paintballen jouw beste keus. Laat de vrijgezel het konijnenpak aantrekken (dwingen kan natuurlijk ook) en grijp je kans om hem paar blauwe plekken rijker te maken. Los van het paintballen kun je bij de Paintball Manege je uitje compleet maken in onze horecagelegenheid aanwezig op locatie. Goede kip of spare rib menu's en een koude tap gaan perfect gepaard met een intensief potje paintball! Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er op maat een programma of spel samengesteld worden.

Neem contact op

Bestel je tickets met korting!

Check snel onze arrangementen speciaal voor vrijgezellenfeesten. Liever een uitje op maat? Geen probleem, bij de Paintball Manege in Rotterdam staan we voor je klaar. We geven je graag een dag om nooit te vergeten!

Een kleine noot vooraf omdat wij ook weten hoe het vaak gaat: voor en tijdens het paintballen is het drinken van alcohol verboden! Na het paintballen is er uiteraard wel alle ruimte voor. Als je je tickets vooraf besteld, hebben we een leuke aanbieding.

Bestel nu je tickets

Bestel nu je tickets met korting!

Actie van de maand

Paintball Manege heeft een speciale actie van de maand! Combineer paintball met een pokeravond en je hebt een onvergetelijke avond? Dat denken wij ook! De actie bestaat uit:

  • 2,5 uur paintball, inclusief 400 kogels
  • Pokeravond
  • 6 drankjes
  • Fles whisky
  • Doos sigaren
  • Kip menu

Dit allemaal voor slechts €64,95 per persoon! Het boeken van deze special gaat via het contactformulier. Boek nu!

Boek nu!

Boek nu!