De Paintball Boerderij in Ewijk Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Manege

 
menu
Paintball in Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Leiden, Gouda, Zoetermeer

Prijs

€34,95 p.p.
 

Inhoud

Pokerchips en pokerkaarten  
Horeca mogelijkheden  
   
 

Locaties

Manege
 
 

Eisen

Vanaf 6 persoon

 

 

Boek nu

Prijs: €34,95
inhoud: Pokerchips en pokerkaarten
Locaties: Manege
Eisen: Minimaal 6 personen

 

Boek nu

Pokeren

Pokeren in casino’s met allerlei vreemden, bezette tafels en dure drankjes heeft zijn glorie wel verloren. Het is daardoor steeds populairder om te pokeren met vrienden onderling, in een sfeervolle en rustige omgeving. Bij Paintball Manege zorgen wij voor de kaarten, chips, professionele pokertafel en alle snacks en drankjes. Het enige wat jij moet meenemen is een zonnebril, voor je strakke pokerface! Een pokeravond betekent een avond vol tactiek, spanning en humor. Boek nu ook een onvergetelijke pokeravond! Je kunt een pokeravond ook boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. We denken graag met je mee!

Boek nu

Poker arrangement

3/4 uur pokeren
  • Professionele pokerchips en kaarten
  • Eigen inbreng regels mogelijk
  • Meerdere rondes spelen
  • Gratis groepsfoto
€34,95 p.p.

Pokeren bij Paintball Manege:

Welkom bij Paintball Loods; altijd schone kleedkamers

Ontvangst

Onder het genot van een kopje koffie of een frisdrank schrijf je je in. Hierna ga je naar de kleedruimte, waar je overall in jouw teamkleur al klaar hangt.

 

Voor je naar de arena gaat, krijg je duidelijke uitleg.

Speluitleg

Je krijgt speluitleg van het pokeren. We gaan er vanuit dat iedereen bekend is met de regels of deze thuis al heeft doorgenomen. Een hele korte uitleg wordt het dus

 

De kogels vliegen om je oren.

Pokeren

Dan is het eindelijk tijd om te gaan pokeren!

 

Ontspanning in onze gezellige bar.

Naborrelen

Als je hartslag weer gedaald is en de meeste verfspetters uit je haar zijn, kun je eens goed bijkomen met een hapje en een drankje in de gezellige bar.

 

Boek nu!

 

 

  Geef als cadeaubon
Pokeren is wereldwijd bekend en ook een makkelijk spel om onder de knie te krijgen. Bij Paintball Manege spelen we Texas Hold 'Em Poker. Dit is ook het spel dat het meest gespeeld wordt en populairst is. Op onze locatie krijgt iedereen van tevoren een aantal chips waarmee hij/zij kan meedoen aan het spel. Er is geen vast dealer en deze wordt elke ronde (met de dealer button) onderling verwisseld. Het verhogen van de blinds, re-buy en de duur van rondes wordt in overleg van tevoren bepaald. Hier zijn we flexibel in en kunnen hierdoor voor verschillende opties gaan. Het is toegestaan om eigen kaarten/chips mee te brengen. Het is echter niet toegestaan om hapjes en drankjes van buitenaf mee te nemen.