De Paintball Boerderij in Ewijk Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Manege

 
menu

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar de ideale combinatie van inspanning en ontspanning op jouw bedrijfsuitje of teamuitje? Daag je collega's of teamgenoten uit bij Paintball Manege! Maak een mix van Paintball, Handboogschieten of Lasergame, of kies zelf activiteiten die wij op maat organiseren. Of je nu eerst wilt vergaderen in een van onze ruimtes, start met een goede bodem in de burgerbar (The Best burger in Town!), of liever direct de actie op zoekt; wij horen graag jouw wensen. Om de adrenaline weer wat te laten zakken sluit je de dag af met een borrel op het loungeterras!

Meer info

 

Vrijgezellenfeest

Geen vrijgezellenfeest zonder een lachwekkende outfit! Bij de Paintball Experience wordt jullie vrijgezel in een konijnenpak gehesen voor de bunnyrun. Lees: zo hard mogelijk heen en weer rennen terwijl de teamgenoten vanaf de kant vrij op de 'bunny' mogen schieten! Natuurlijk kun je ook een regulier paintballspel boeken of kan er, afhankelijk van het aantal deelnemers, een op maat gemaakt vrijgezellenfeest samengesteld worden. Bijkomen doe je op ons steigerhouten loungeterras met onze befaamde burger en een welverdiend koud biertje!

Meer info

 

Paintball

Beschermende gear: check! Een volgeladen paintballgeweer: check! Terwijl je in de startblokken staat voel je de adrenaline door je lijf gieren. Een snelle blik naar je teamgenoten en dan volgt het startsein! Je trekt een sprint naar een van de enorme traktorbanden en in je ooghoeken zie je een van je tegenstanders die de aanval op je opent, met een sliding duik je achter de autoband. Gered! Snel reageren en een goede dekking zijn essentieel tijdens paintballen. Van achter het zeilschip zie je een tegenstander bewegen, nu is het jouw beurt!

Meer info

 

Kinderfeestjes

Kinderpaintball en handboogschieten zijn super stoer! Jullie gaan de strijd met elkaar aan om te kijken wie de echte superheld is. Speel Raak de Draak en schakel de draak uit als een echte Robin Hood met pijl en boog, of ga de monsters te lijf in een potje kinderpaintball. De monsters kunnen zich verschuilen achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Spannend! Durf jij het aan?

Meer info

 

Xperience

Ga je geen uitdaging uit de weg? Kies dan voor een van onze Xperiences. Tijdens Special Ops speel je in vier slopende uren verschillende strategische spellen. Uiteraard voorzien van een goede uitrusting: bijvoorbeeld een shotgun, sniper of vol automatisch wapen! Altijd al eens een SWAT-team te grazen willen nemen? In Beat the Swat heb je 10 minuten de tijd om met jouw team 6 SWAT-members uit te schakelen. Voor de dames die liever zonder al te veel blauwe plekken thuis komen is er een Ladies Night en een vrijgezel komt niet onder een Bunny Run uit! En hoe fanatiek ben jij? Ga je voor het daredevil ticket, een golden ticket of een camper ticket?

Meer info